Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoLog ud

DK NO SE FI
Billede: 2767 EU
Væske » Membran filter » Membran til vandfiltrering

Membran til vandfiltrering

 

Billede: 2464

Ultra-Mem PF-AQUA membran er et enkeltlags patronfilter i polyethersulphone.

Ultra-Mem PF-AQUA patroner udnytter mediernes smalle porestørrelsesfordeling og høje hulrumsvolumen til at give et udvalg af patroner, der kan opfylde kravene i de fleste applikationer. Omhyggelig medieudvælgelse sikrer, at Ultra-Mem PF-AQUA patroner er velegnede til filtrering på ned til 0,2 my. Ultra-Mem PF-AQUA patroner tilbyder high-flux og lavt differenstryk, en egenskab der ses i mange polyethersulfon membraner. 

 

Ultra-Mem PF-AQUA patroner har fordel af de lave uspecifikke proteinbindende egenskaber af polyethersulfon membraner. De er også modstandsdygtige over for dampsterilisering og har fremragende kemisk kompatible egenskaber. Da de ikke vil hydrolysere, er Ultra-Mem PF-AQUA patroner ideelle til brug i ultrarent vandforsyningssystemer (18MΩ.cm).

 

Som en konsekvens giver Ultra-Mem PF-AQUA patroner en kombination af funktioner og fordele ikke hidtil tilgængelige fra patroner baseret på PVDF, nylon, blandede estere af cellulose eller polysulfonmembraner. De er velegnede til applikationer lige fra reduktion af biobelastning og afklaringen af en bred vifte af procesvæsker og slutprodukter.

 

 

Size Flow
l/min m3/h
5" 10 0,6
9¾", 9?", 10" 20 1,2
19½", 20" 40 2,4
29¼", 30" 60 3,6
39", 40" 80 4,8
Applications:

Biopharmaceuticals

For submikronisk filtrering af ingredienser, mellemprodukter, make-up vand og slutprodukter, herunder biobelastning reduktion og afklaring. 

 

Elektronik og halvledere
For submikronisk filtrering af procesvand og kemikalier, herunder opløsningsmidler, udviklere og fotoresister. Applikationerne omfatter typisk central vandplante behandling.    

 

Finkemikalier

For biobelastning reduktion og afklaring af en bred vifte af proceskemikalier.

Drikkevarer

For biobelastning reduktion og afklaring af diverse drikkevarer, herunder reduktion af gær og fordærvende organismer. Lav farve fjernelse er en yderligere fordel.

 

Ren vandforsyning

Til brug i de-mineraliseret og demineraliseret vand behandlingssystemer til biobelastning reduktion kølevandscirkulationssystemer.

 

Opthalmiske løsninger

Holdbarhed sikres gennem den manglende fjernelse af konserveringsmidler, såsom benzalkoniumchlorid (BAK).

 

Funktioner og fordele 

 

Ultra-Mem PF-AQUA patron

Omhyggelig medier udvælgelse betyder, at Ultra-Mem PF-AQUA patroner er tilgængelige der passer til en bred vifte af proces kritiske og generelle anvendelser.

Filteringsgrad
Ultra-Mem PF-AQUA patroner er tilgængelige i 0,2, 0,45, 0,65 og 1,2 mikrometer.

Lav proteinbinding
Ultra-Mem PF-AQUA patroner har fremragende lav proteinbinding egenskaber, typisk 10 gange lavere end nylon, 2 gange lavere end polysulfon og ligner PVDF.

Fremragende kemisk kompatibilitet
Resistent over for mange proceskemikalier, Ultra-Mem PF-AQUA patroner er egnet til brug i en bred vifte af proces applikationer.

 

Egnet til damp sterilisering 

Ultra-Mem PF-AQUA patroner med en rustfri stål støtte ring kan blive udsat for dampsterilisering ved 125 ° C (257 ° F).

 

Sterilisering

In situ steam 80 x 20 minute cycles at 125°C (257°F).

Hot water 100 x 20 minute cycles at 85-90°C (185-194°F).

 

Pakninger og O-ringe

FDA godkendt Ethylenpropylen, PTFE indkapslet, silikone eller nitril.

 

Patron opbygningtrong>

Ultra-Mem PF-AQUA patroner er fremstillet af en flerlaget kombination af kunstvanding mesh, filtermembran, bærermembran og dræning materiale. Ultra-Mem PF-AQUA patroner har en optimal læg geometri til at maksimere den tilgængelige filtrering området, og sikre et effektivt flow gennem patronerne. En alle termisk smeltebundet samleprocessen eliminerer brugen af harpiks og binders.Manufactured som standard med sprøjtestøbt polypropylen indre og ydre understøtninger, er Ultra-Mem PF-AQUA cartridges designet med nødvendige styrke til at modstå termiske belastninger opstår under damp sterilisation og efterfølgende cooling.All komponenter, der anvendes i opførelsen af Ultra-Mem PF-AQUA patroner er FDA-godkendt til 21CFR og opfylder eller overgår de nyeste EF-direktiver for Fødevarer Kontakt.